خواص معجزه آسای اسفناج ..
نوشته شده توسط : nahal

خواص معجزه آسای اسفناج ..

دانشمندان میگویند از آنجائی‌ که اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماریها بسیار مهم هستند.توصیه میشود حتما اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. مصرف اسفناج ضد بیماری و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و انواع سرطان ها را بطور چشمگیری کاهش می‌دهد ..

*معجزه خواص اسفناج :اين گياه درجه ايمني بدن را بالا مي برد و در زيبايي پوست و مو نقش به سزايي دارد. همچنين داراي ويتامين هاي آ و سي و ماده ريبوفلاوين (ويتامين بي 2) است. ويتامين بي دو در بازسازي بافت هاي بدن بسيار موثر است. اسفناج همچنين داراي ويتامين بي-شش ، کلسيم ، آهن و منيزيم است.که براي درمان کم خوني و موثر در لاغري بسیار مفید میباشد.بيماراني كه به بيماري ورم روده كوچك مبتلا هستند، مي‌توانند براي درمان از برگ‌هاي سبز اسفناج استفاده كنند.؛همچنين اسفناج براي سر دردهاي میگرنی ناشي از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشي بسیار مفيد است.و مهمتر از همه خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند،به ويژه در پيشگيري ازسرطان‌هاي روده بزرگ، معده، پروستات،حنجره و رحم موثر است..اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز مي‌كند و ترشحات لوزالمعده را افزايش مي‌دهد.اين گياه در تقويت اعصاب، رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا معجزه مي‌كند.

هشدار:مصرف زیاد اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌هاي كليه و مثانه مناسب نيست. در ضمن كساني كه سرد مزاج هستند،میتوانند اسفناج را با ادويه گرم مانند زنجبيل و هل ميل كنند .

بهتر است اسفناج را بخارپز و تازه مصرف کنید ،در غیر این صورت میتوانید اسفناج را بخار پز کنید و در بسته بندی های دلخواه تا دوهفته در فریزر نگهداری کنید و هر روز با ماست و یا به تنهایی مصرف کنید ..اسفناج بعد از دوهفته نگهداری در فریزر خواص خود را از دست میدهد ..

‏خواص معجزه آسای اسفناج ..

دانشمندان میگویند از آنجائی‌ که اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماریها بسیار مهم هستند.توصیه میشود حتما اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. مصرف اسفناج ضد بیماری و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و انواع سرطان ها را بطور چشمگیری کاهش می‌دهد ..

*معجزه خواص اسفناج :اين گياه درجه ايمني بدن را بالا مي برد و در زيبايي پوست و مو نقش به سزايي دارد. همچنين داراي ويتامين هاي آ و سي و ماده ريبوفلاوين (ويتامين بي 2) است. ويتامين بي دو در بازسازي بافت هاي بدن بسيار موثر است. اسفناج همچنين داراي ويتامين بي-شش ، کلسيم ، آهن و منيزيم است.که براي درمان کم خوني و موثر در لاغري بسیار مفید میباشد.بيماراني كه به بيماري ورم روده كوچك مبتلا هستند، مي‌توانند براي درمان از برگ‌هاي سبز اسفناج استفاده كنند.؛همچنين اسفناج براي سر دردهاي میگرنی ناشي از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشي بسیار مفيد است.و مهمتر از همه خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند،به ويژه در پيشگيري ازسرطان‌هاي روده بزرگ، معده، پروستات،حنجره و رحم موثر است..اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز مي‌كند و ترشحات لوزالمعده را افزايش مي‌دهد.اين گياه در تقويت اعصاب، رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا معجزه مي‌كند.

هشدار:مصرف زیاد اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌هاي كليه و مثانه مناسب نيست. در ضمن كساني كه سرد مزاج هستند،میتوانند اسفناج را با ادويه گرم مانند زنجبيل و هل ميل كنند .

بهتر است اسفناج را بخارپز و تازه مصرف کنید ،در غیر این صورت میتوانید اسفناج را بخار پز کنید و در بسته بندی های دلخواه تا دوهفته در فریزر نگهداری کنید و هر روز با ماست و یا به تنهایی مصرف کنید ..اسفناج بعد از دوهفته نگهداری در فریزر خواص خود را از دست میدهد ..‏
 




:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 بهمن 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: